Als ik nu aan je denk
kan ik me niet voorstellen
dat jij iemand bent geweest
die mijn hart heeft doen versnellen
ik was weer eens verliefd
ik weet niet hoe het kwam
maar wat ik nu heel zeker weet
is dat hij volledig is gedoofd, die vlam
zo ongeïnteresseerd als je overkwam
toen ik je eindelijk aan de telefoon had
ik schrok er gewoon van
zo erg zelfs, dat mijn hart haar gevoelens voor je spontaan vergat
opeens wilde ik je niet meer horen of zien
had ik geen behoefte meer om nog langer bij je te zijn
ik zag het eerst allemaal nog zo zonnig in
maa rnu al, nog geen week later, doe je me zo'n pijn
Waar heb ik dit aan verdiend?
vraag ik me steeds weer af
es er soms iets niet goed aan mij?
waarom krijg ik steeds weer die straf?
wat doe ik dan niet goed?
waarom word ik steeds weer afgekeurd?
terugdraaien kan ik niet
want wat gebeurd is, dat is gebeurd
Ik hoop dat er ooit iemand zal zijn
die weet hoe ik me nu voel
zodat ik dan eindelijk iemand heb
die snapt wat ik bedoel
En niet iemand die maar doet alsof
die doet alsof hij het snapt
want al verschillende malen
ben ik hierdoor op iemand afgeknapt
iemand die speelt met je gevoelens
die voor jou juist zo belangrijk zijn
want het enige wat je daaraan overhoudt
is meestal voor lange tijd pijn
daar heb ik nu genoeg van
en ik wil het niet meer
dus wordt ik nu weer een keer verliefd
dan leg ik me er maar gewoon bij neer
ik ga niet proberen om er iets van te maken
want het lukt me toch niet
er is toch niemand die me leuk vind
niemand die zich met mij samen ziet
dus dan blijf ik maar alleen
misschien is dat wel net zo fijn
één ding is dan in ieder geval zeker
dan heb ik in ieder geval geen last van pijn....