Te klef of te afstandelijk
te saai of te veranderlijk
**
Ik wil alleen maar bij je zijn
want dat voelt zo ontzettend fijn
**
Te onzeker of een te grote bek
soms een freak en een beetje gek
**
Maar ik wil alleen maar bij je zijn
Liefde met je delen
de rest kan me niks schelen
**
Te eerlijk of te gesloten
iedere keer nog zo van je genoten
**
Ik wil alleen maar bij je zijn
genieten met een kaarsje en wat wijn
**
Ik zal je nemen zoals je bent
met je voordelen en je nukken
Ik wil niet dat je wegrent
want dan breekt mijn hart in stukken
**
Alleen maar bij je zijn
dat is wat ik wil
Want dat voelt zo fijn
zo nieuw, ontspannen en zo pril!!