IN THE EYES OF THE CHILD
In the eyes of the child
lies the truth, so sad
denyed by the present
committed by the past.
The future not foreseen,
maybe not existing.
The silence heared everywhere,
but nobody listening.
In the eyes of the child
Life could not survive.
A shade, no glinch,
Death about to arive.
(ik hoop dat jullie het een beetje begrepen hebben. Het gaat over een kind dat vroeger misbruikt werd en zelfs jaren later er nog altijd niet weet mee om te gaan. Wat zou je anders verwachten? Ik kan me echt niet inbeelden wat het moet zijn om misbruikt te worden, maar dat je het daarna niet meer ziet zitten, lijkt me heel reëel. Laat het verleden rusten, zul je denken, maar wat als het verleden heel je leven overheerst? Ik weet het niet. Ik vind het gewoon vreselijk...)