die paar kleine woordjes
maken mij zo gelukkig
bij jou voel ik me fijn
bij jou wil ik zijn
het voelt zo goed
het voelt zo lekker
mijn buik onder de kriebeltjes
morgen weer lekker bij jou
stom dat ik er nu niet ben
vind het nog een beetje eng
maar vind je zo lief
had het niet verwacht
ben niet echt zo
maar het voelt zo goed
op deze manier
anders dan anders
vast juist daarom
laat je niet meer gaan
hou mij vast
ik ben verliefd