Dealers zeggen dat alleen een dwaas,
Dealers zeggen dat alleen een dwaas,
alleen een dwaas zich erin stort,
maar ik kan het niet helpen dat ik verslaafd ben geworden op jou
Zal ik blijven zou het dan een,
zou het een zonde zijn,
als ik er niets aan kan doen
dat ik verslaafd ben geworden op jou
Zoals een drugs rechtstreeks naar je hoofd stroomt
Die mee genomen wordt door je aderen
Drijf je door me heen
Lieverd,
zo gaat het nou eenmaal,
sommige dingen zijn voorbestemd
Neem mijn hand,
neem mijn hele leven maar,
want ik kan het niet helpen dat ik verslaafd ben geworden op jou
Ciao,