Lekker liggend in het gras,
keek naar voorbijdrijvende wolken,
de zon op mijn gezicht
dromend hoe het leven was.
Als kind zorgeloos door het leven,
spelend, rennend, het was zo fijn
als je verdriet had, een kusje van mamma
maar dat bleek de regen te zijn.