Ik heb het moeilijk,
Maar gelukkig ben jij er,
Jij weerhoud mij van het snijden,
Je helpt me overal doorheen,
Ik vind je echt geweldig,
Je bent zo teder,
Je bent zo lief.
Ik zag het leven niet meer zitten,
Maar nu ik jou ken,
Krijg ik er weer een beetje zin in.
Je gedichten voor mij,
Zijn zo lief,
Je sleept me door deze moeilijke tijd heen,
En daar ben ik je dankbaar voor!
Bedankt Tuan!
kiss