De hele dag door
In mijn gedachten
Ben jij
Bij elke stap die ik zet
Klinkt er door mijn hoofd
Jouw naam
Steeds weer opnieuw
De hele dag door
Zijn mijn gedachten
Bij jou
O mijn lief
Wat moet ik nou
Jij, alleen in mijn gedachten
Maar niet aan te raken
De hele dag door
Hoor ik jouw stem
Alle woorden die jij zei
Spoken door mijn hoofd
Twijfels en verlangen
Wisselen elkaar af
Lief, ik ben zo vreselijk "in love"
Ik xxx