men zegt dat liefde voorbij gaat
dat deze snerpende pijn niet eeuwig zal duren
dat een gebroken hart nog heel gelukkig kan worden
dat de tranenstroom ooit zal stoppen
dat mijn ogen ooit weer zullen stralen
mijn mond weer zal glimlachen
dat ik weer mezelf zal worden
waarom geloof ik niet niet?