Het was een vriendin
Ik dacht dat jij een vriendin voor het leven zou wezen
maar helaas, onze vriendschap duurde maar even
11 maanden deelden we vreugde, lief en leed
tot ik bewijzen in handen kreeg, wat mij ongelooflijk veel pijn deed
We beloofden elkaar altijd eerlijk en oprecht te zijn
want leugens en bedrog dat vonden we beiden niet fijn
Ik ben er nu achter dat jou leven uit leugens bestaat
en wat je ermee aanricht, is iets waar je niet bij stil staat
Onze vriendschap is in een klap over en voorbij
het is een enorme schok, en ook onbegrijpelijk voor mij
Hoeveel ellende kan een mens verwerken in zijn leven
je weet, ik ben sterk dus ook dit kom ik te boven, al duurt het even
Ik heb ermee geleerd dat niemand is te vertrouwen
ik zal dan ook nimmer meer een vertrouwensband met iemand opbouwen
Dit is een gegeven wat ik heel mijn leven bij me draag
nooit meer hartsvriendin met iemand te worden al heb ik het nog zo graag
Tot slot zou ik je graag een goede raad willen geven
blijf niet doorgaan met het bederven van jezelf, en andermans leven
Maar zoek hulp, en accepteer de therapie die ze jou aanreiken
Zodat je op den duur weer iedereen recht in de ogen kan kijken
Rosie