Nooit heb ik durven hopen
op dit vervolg van ons verhaal
Angst om de teleurstelling
Maar nu is de vreugde zo intens
Heel langzaam
begint mijn hartje te blozen
als ik aan je denk
Je laat me merken
dat ik speciaal voor je ben
Jij doet mijn hartje branden
van verlangen
En ik wil je zo graag
al mij liefde geven
Hoe ons verhaal
ook mag eindigen
Mijn liefde heb je al
Krijg ik ook jouw liefde….????