Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De nacht
De nachten zijn eenzaam en kil
Alleen jou vriendschap is wat ik wil
Je hebt me verkeerd begrepen
Jou valt niets te verwijten
Alleen jou als vriend is wat ik wou
Nu laat je me in de kou
Houden van jou kan ik niet
Dat doet me nog veel verdriet
Jou als vriend ligt nu in het verschiet
Dat doet me veel verdriet
Reacties op dit gedicht
lonely vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Booya
:
Donderdag, december 12, 2002 20:12
Hopelijk komt het allemaal goed.....
Over dit gedicht
Auteur:
lonely
Gecontroleerd door:
DiAngeli
Gepubliceerd op:
12 december 2002
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Leven]
[Geluk]