Ik zit hier in duisternis,
Al schijnt buiten de zon,
Ik zou je zo veel zeggen,
Oh, als ik het maar kon.
Ik zit hier in de stilte,
Al staat de radio aan,
Ik zou je zoveel schrijven,
Als dat nu maar zou gaan.
Toch zal er eens een dag zijn,
Dan kom ik er doorheen
Dan zal ik het je zeggen
Al sta’ k hier dan alleen.