Schoonheid.
Schoonheid gaat over leven op aarde met een ziel,
de ziel zelf heeft het aardse eigenlijk niet nodig,
toch zijn er die denken dat schoonheid aan de buitenkant zit.
Ik durf te zeggen “deze mensen hebben het mis”.
Durf te kijken in de spiegel zonder oordeel, pas dan kan je
schoonheid zien zoals hij werkelijk is.
Wat je ziet is het zwart van je pupil, dat is namelijk het enige
punt waardoor je alles ziet, dat is waar jij je schoonheid op baseert.
Schoonheid van het echte geloof is de reinheid van de ziel, het opzij
zetten van vooroordeel over uiterlijk en bravoure.
Dan misschien kun je in jezelf kijken en
vind je de schoonheid van je ziel.
De ziel, wat zegt dat eigenlijk over je als mens, ik heb werkelijk
geen idee, maar al heel mijn leven meet ik daar alle schoonheid mee.