chatten
18man met porshe en jij?
zag ik verschijnen op het scherm.
14man limburg typte ik toen blij.
ze kwamen op me af als bijen in een zwerm.
Waar woon je?
Ben je vrijgezel?
hou je van me?
Wil je dat ik je bel?
het kan wel leuk zijn hoor!
Maar ook zeer gevaarlijk.
veiligheid gaat altijd voor.
zo beland je niet ergens als een lijk!
zeg nooit hoe je echt heet.
zeg nooit je telefoonnummer.
schop nooit te veel keet,
ga nooit af op een meisjesplukker.
Dit alles is voor je eigen goed.
Als je dat maar weet.
anders zal je boet,
doe niet wat het verkrachte meisje deed.