Ik zie een vlinder vliegen
Hoog boven in de lucht
Hij fladdert een beetje doelloos rond
Weet je wat ik zou willen?
Dat die vlinder de weg weer terug vond
Diegene met die vlinder
Heb ik verdriet gedaan
Wilde dat ik heel even maar
In zijn ogen kon kijken
Voor hem kon staan
Even wat vertellen, wat zeggen
Misschien proberen dingen uit te leggen
Misschien zwijgen dat zou ook goed zijn
Maar dit
Dit doet zo’n vreselijke pijn
Ik wil dat je één ding weet
Je hoeft het niet te geloven
Maar onthoud het voor altijd
Wil je me dat beloven?
Ik geef echt heel veel om jou
Ik loop even weg
Maar kom heus terug
Misschien duurt het lang
Misschien ben ik er weer vlug
Ik moet dit even verwerken hoor
Pas dan gaat voor mij het leven weer door
Van mij...