kon je de klok maar terug draaien,
dan zou ik alles op nieuw wille zaaien.
ik heb dommen dingen gezegt,
en das was niet oprecht.
ik wil het ook weer goed maken,
over bepaalde zaken.
*zucht*
ik weet dat jij een lijn heb getrokken,
maar ik weet diep in je hart zit je nog te mokken.
niet alles zou meer worden als vroeger,
daar neem ik me ook mee genoegen.
maar ik wil zo graag weer een *soort* van vriendschap,
en voor mij en (jouw)is dit geen grap.
verdienen mensen geen tweede kans meer,
dat doet me anders heel veel zeer.
we zijn (5)jaar goeie vriendinnen geweest,
en dat raakt me het meest.
het kan toch niet zomaar over zijn,
ik doe dit niet voor de gein.
maar omdat ik nog veel om je geef,
en omdat ik ook nog voor jouw leef.
Als vriendin hou ik nog veel van je!!
liefs en een kunffel
*tatiana*