voor jou wil ik vechten, men hele leven lang,
jij bent de persoon die ik graag zie, maar ik ben bang
om wat moet komen, mensen die het ni kunnen zien
maar je bent meer dan ik verdien!!!
Toch ondanks alles zal ik je men liefde altijd geven
want jij bent alles in men leven
wou dat ik het kon beschrijven wat ik voel
maar je weet wat ik bedoel...
voor mijn allerliefste schatteke dat er altijd voor mij is en die ik heel dankbaar ben