...Ik mis je...
je tedere lippen die zachtjes over de mijne strijken
je warme handen die langzaam naar de mijne reiken
...Ik mis je...
jouw groene ogen die me toestralen
ze vertellen de stilte reeds zoveel verhalen
...Ik mis je...
seconden lijken minuten en minuten lijken uren
een week lijkt een eeuwigheid te duren
...Ik mis je...
zo verschrikkelijk veel...
van m'n hart bezit je zo'n groot deel!
...Ik mis je...
dus beloof me nu, met heel je hart en ziel,
dat je me nooit verlaten zult!
iets waarvoor ik alles zou opgeve, alles verniel,
een geheim, aan niemand eerder onthult...
...IK HOU VAN JE...