Als de donkere
decemberdagen
hun intrede
doen
en mist
hangt
als een zware deken..
over de hei
toveren kerstlichtjes
sfeer
in
de grauwe
straten
verzamelen
gezinsleden zich
zingend..
en blij
om de magie
te ervaren
't versieren
van de boom
warme
chocolademelk
en muziek
wat sloom
de kaarsjes
op tafel
ademen
sfeer
en zetten
warmte
en gezelligheid
neer
je lief..
om je heen
zijn armen
zacht
kan er
meer zijn
wat je
met kerstmis
verwacht....
Raar mie: | Maandag, december 16, 2002 16:06 |
je bent echt in je gedichtjes gegroeid meid ik kom al dadelijk in de kerstsfeer |
|