Ingewanden.
Gebeten door de mond van wat echt is.
Zwierig speels en zwoel wellustig
glijdend over tong en papillen
die een bitterzoete smaak achterlaten.
Driftig dalend door krolse darmen
die me walgend uitspuwen door
hun vliezige wanden. Ik zit in je bloed,
dat heeft me altijd in het bloed gezeten.
Gulzig gegeten en verteerd.
Nog even langs het hart passeren
van wat niemand ooit gezien heeft.
De waarheid is nabij nu.