Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
..het verleden achter me laten...
Het is tijd om het verleden achter me laten
Me bezig houden met toekomst en heden
Het oude te vergeten
En laten in het verleden
Een nieuw begin
Een andere kant en kijk op het leven
Zomaar ineens kunnen beseffen
Dat ik nog zoveel heb om te geven
Ik zie nu in
En weet dat ik me niet vergis
Dat er altijd nog een kans
En ook altijd nog hoop is
Dat de dood geen uit weg kan bieden
Maar slechts een zwakte mag blijken
Een teken van machteloosheid
Die ik kan en moet gaan ontwijken
Ik wil niet meer leven zoals toen
Wil al die pijn vergeten
Mijn vrienden en geliefden niet meer pijn doen
Door dreigen weg te gaan
Ik heb mijn besluit genomen
Heb besloten om door te gaan
Mijn verleden slechts nog nachtmerries en dromen
Mijn leven gaat een nieuwe kant op slaan
14-12-2002
mariska elisabeth
Reacties op dit gedicht
peacekeeper vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
peacekeeper
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
14 december 2002
Thema's:
[IK]
[Leven]