Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
vriendschap
Vriendschap
“Vriendschap ’s een illusie”
klinkt vanuit de radio
’t Is een beetje de waarheid
want vriendschap krijg je niet cadeau
Je moet er in investeren
Iedere dag een beetje meer
En als je investeert in vriendschap
Een ieder die dat weet
Dan ’s het welbesteed
Dus luister naar jezelf én de ander
Pas dan kan er vriendschap zijn
Maak van de ander geen tegenstander
Maar beleef je vriendschap, heel fijn
Reacties op dit gedicht
Evelien vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
black flower
:
Dinsdag, januari 23, 2001 16:34
je hebt groot gelijk!
ilona
:
Dinsdag, januari 23, 2001 16:19
ik vind dit zeer duidelijke taal
Over dit gedicht
Auteur:
Evelien
Gecontroleerd door:
shelby
Gepubliceerd op:
23 januari 2001
Thema's:
[Vriendschap]