wanneer ik jou voor het eerste zag,
ben ik onmiddelijk voor je gezwicht.
maar nu je naar me kijkt met die lach
zie ik helemaal het licht.
ik hoop dat ik niet kijk door een doffe ruit
want ik volg je met men ogen dicht.
kortom jou wil ik als men bruid.
als een sirene lok je me in de val.
je doet het niet alleen met je winddwerg
want een keitje is niet al waarvoor ik val
ik staar erover en zie de hele berg.
al wat ik wil voelen is jouw wind,
je zachte huid tegen de mijne,
jij bent gewoon wat ik al die tijd heb bemind
want in mijn saaie leven ben jij het fijne.