Glazen bellen
in felle kleuren
met schitter glans
kinderwens bevroren
in flinterdun glas, flits
fliksem flonkeren lichtjes
aan uit aan uit pinkjes
in de donkerste nacht
de kerstboom wacht
klinken glazen stemmen
van kinders gerinkel
't geritsel van papier
scheuren en flits, flits
zie ’t kiekjes monster
en ogen van wonder
ah, en oh da’s mooi
en flits verzamelt
elk blikmoment
zonder dooi
bevroren
in de tijd
her inneren
...