Het leven bestaat uit vergeven en vergeven worden
Maar als je daar nou niet in gelooft
Je weet dat het niet klopt
Je wilt niet vergeven want je weet dat het opnieuw gebeurd
Er wordt over je gelogen
Je weet dat het niet klopt
Uiteindelijk moet je diegene weer vergeven
Je hebt vergeven maar ook vergeten?
Vergeten is iets anders
je vertrouwen wordt beschadigt
En je met vergeven
Maar dan weer opnieuw vertrouwen?
en ook vergeten?
Het leven bestaat niet alleen uit vergeven en vergeven worden
of zijn wij dat vergeten?