~Vlinders~
Vlinders in de zomer
Vlinders in de winter
Vlinders op de dag
Vlinders in de nacht
Vlinders in prachtige kleuren
Vlinders die verdriet opfleuren
Vlinders die je kan zien
Vlinders onzichtbaar
Vlinders in je buik misschien
Vlinders die blij maken
Vlinders die verdriet veroorzaken
Vlinders hoog in de wolken
Vlinders die gevoelens vertolken
Vlinder, ik zou zo graag vliegen
Even vrij, mijn vleugels uitslaan
Maar ik ben zo bang...
Bang om te gaan...