Alsof ik niet besta
Alsof ik niet besta
zo ben je langs me heen gelopen,
zonder ook maar te kijken,
de Koningin van der Liefde
Ik heb gezegd:
neem het maar,
alles is voor jou
Alsjeblieft,
en ook liefde voor je ziel,
Fruit,
rijp met de smaak van honing
en mijn leven,
als je me lief hebt
Ik zal gaan naar waar jouw bezieling ons voert,
naar ivoorwitte en gitzwarte dromen
Ik zal je tranen afvegen,
je verdriet wegnemen
Niets is mooi genoeg voor iemand die zo mooi is als jij
luister naar mij
ga niet weg
kijk naar mij
geef me antwoord
Ik zal me gedichten aan de engelen voordragen,
Ik zal hemelse woorden op papier zetten
Ik zal zonnestralen voor je pakken
om jouw koninklijke ogen te doen stralen
luister naar mij
ga niet weg
Je hebt gezegd,
Geen kusjes meer….
En wat ik nu?
Ciao,