in zachte omarming
wordt de geest
oprecht verwelkomt
een nieuwe wereld
opent zich
onbekende prikkels
blijven aangenaam verrassen
onuitgesproken vertrouwen
hangt als nevel
in de lucht
gedronken geluk
is nieuwe dorstlesser
die verder rijkt
dan onwetende geest
had kunnen vermoeden
enkel gelukzalige overgave
in puurheid
rest haar nog