What love is......?
It makes me happy..
i don,t know what it is accectly
i don,t know i get you by my side...
your my angel where i can hide..
You know that i love you...
But i don,t understand
i,m only get some pictures i can vieuw
I can lern somebody knew....
What love is.....?
It makes me happy..
i don,t know what it is accectly
i don,t know i get you by my side...
your my angel where i can hide..