Liesje
Een vriendin om fier op te zijn,
Voetballen kan ze als de best,
Ze zet door en verbijt al haar pijn,
Iemand met karakter, en dan zwijgen we nog over de rest.
Ze is altijd eerlijk,
en ontzettend betrouwbaar,
zo’n vriendin hebben is heerlijk,
want ze staat altijd voor je klaar.
Als je even niet meer weet,
Waar het leven om gaat,
Onthoud dan dat ik je nooit in de steek laat,
En zorg dat je dat nooit van je leven meer vergeet.
Liesje,
Je hebt een goei karakter,
Zorg dat je dat behoud.
Elke stap in het leven maakt je harder,
Maar weet dat er altijd iemand van je houdt.