~~~~~~~~~~~~~
Klein, lief sterretje
je twinkelt in de lucht
ik voel je stralen branden
een rusteloze zucht
Klein, lief sterretje
je stralen zijn zo zacht
Ze stralen warmte en liefde
mooier dan ik ooit heb gedacht
Klein, lief sterretje
eigenlijk ben je helemaal niet klein
je staat alleen heel ver weg
en dat vind ik helemaal niet fijn
Jij bent mijn kleine sterretje
je blijft altijd op afstand staan
Je straalt je stralen teder en warm
maar ik kan niet naar je toegaan
Klein, lief sterretje
het is een onoverbruggelijke brug
Ik zal je stralen met dankbaarheid ontvangen
later, straal ik ze misschien zachtjes terug
Elke avond zie ik je stralen
mijn lieve, kleine ster
ik zal je nooit vergeten
ookal sta je nog zo ver
~~~~~~~~~~~~~