Vlokjes sneeuw vallen
Langzaam, tikje kou, als het
Smelt op je warm tong
Als water bevriest
Lachend kinderen op ijs
Leuke tijd samen
Diep uitademen
Verschijnt zichtbare wolkje
Stijgend naar hemel
Sneeuwpoppen maken
Van witte neervallenden
Ogen, neus, mond, sjaal
Dames in het wit
Lekker winterinkopen
Cadeautjes rond boom
Flesje champagne
Giet in kristallen glazen
Slurpjes en lachjes
Zodra nacht begint
Bedekt hemel met sterren
Zo hartverwarmend
Spletterend vuurwerk
Gevaarlijk, maar oh zo mooi
Ogen glinsteren
Knuzige warm bed
Na beker warm chochola
En een lange bad
Kusjes op de wang
Gelukkige feestdagen
Met een boel wensen