ik wens jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar
eentje zonder pijn,verdriet,haat en gevaar
ik wens jullie fijne kerstdagen
waarin je niet hoeft te klagen
eindelijk is kerst weer daar
en er komt weer een nieuw jaar
laten we hopen dat het er 1 van zijn
zonder wreedheden en pijn
laten we hopen dat we eidelijk kunnen genieten van het leven
samen met de mensen waar wij zoveel om geven
ik wens jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar
laten we hopen op een jaar zonder pijn,verdriet,haat en gevaar
ja laten we dat hopen
en een heleboel vrolijke kerstcadeautjes kopen
op een nieuw jaar allemaal
eentje met een vrolijk verhaal
zonder pijn
misschien dat dit is het nieuwe jaar zo kan zijn
(fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar allemaal 't is nog wel nie zo ver maar zo komen we mss wel in de kerstsfeer)