Het is eigenlijk een beetje raar
Want ik ken je al ruim 10 jaar
Maar pas na 9,5 was jij, mijn saving angel, daar
En sindsdien staan we er altijd voor elkaar
Al die tijd heb ik je niet echt gekend of gezien
Maar toen kwam je bij me op school en daar was mijn Queen
Voor jou karakter krijg je echt een dikke tien
Al weet ik soms niet of ik jou vriendschap wel verdien
Je zegt:"Ik zal er altijd voor je zijn"
Je zegt:"Ik ben groot en sterk", maar onder mijn problemen ben je maar klein
Ik zie het: Ik doe je ongewild zoveel pijn
Maar jij zegt:"Als ik er kapot aan ga, geef ik wel een sein"
Als ik bijna onder alles dreig te bezwijken
Hoef ik alleen maar even in jou ogen te kijken
Die zonder moeite mijn diepste ik bereiken
En die me vertellen dat ik moet vechten en niet moet zeiken
Het einde van onze vriendschap zal me echt berouwen
Ook al probeer ik je soms (de reden daarvoor is bij jou bekend) weg te douwen
Ze zeggen: echte vriendschap moet je bouwen
Maar dat was bij ons niet zo, we konden gelijk samen lachen en rouwen
Jij bent de allerliefste meid
En ik wil je echt NOOIT meer kwijt
Maar... als dat ene kleine dingetje ons scheidt
Bedenk dan dat ik bij je ben in je hart, voor altijd...