Sneeuwvlokjes dwarrelen naar benee
Kinderen spelen op de slee
Overal zie je fonkelende lichtjes
mensen maken warme dichtjes
Een kerstboom met een ster op de top
En kerstballen en slingers, het kan niet op
De kerstman die roept Ho Ho Ho
Hij maakt alle kindjes blij
door ze te laten zitten op zijn dij
Iedereen is in opperbest humeur
Jaja, het is bijna kerstmis meneer!