Ik zwerf al dagen rond ,
Ik was niet goed genoeg bij de wedstrijden
Dus heeft mijn baasje mij hier afgezet diep in het bos .
Na dagen zoeken vond ik een beetje voedsel wat me weer moet gaf
Ik zwerf al maanden rond ,
door die gloeiende hitte , nergens water te vinden ik moet dan maar uit een plas drinken maar dat ben ik al gewoon , dit kan ik niet tijdens de winter de vijvers zijn bevroren nergens water te vinden zet aub een bakje water buiten waar ik uit kan drinken geef me een onderdak tegen de bijten de kou en tegen de kletterde regen .
ik zwerf al jaren rond ,
niemand die mij wou
daardoor ben ik nu dood gevroren van de kou …
~chloé~
gewoon geschreven uit medeleiden
voor zwerf honden