koortsachtig, vol verlangen...
reiken mijn handen naar jou
ik bedenk... naar waarheen
ik je meenemen zou...
..naar de scheppende gedachte..
die manifesteert in het leven...
zo kan ik je nu..
je eigen hemeltje geven...
liefs monique...