Mijn oma is al zo oud
Ze stookt nog met hout
Nooit wordt ze boos
ze houdt van een mooie rode roos
Die heeft ze nu al 89, voor elk jaar 1
over 3 maanden gaat ze daar weer overheen
Dan wordt mijn oma 90 jaar
en felicitereert iedereen haar
Ze zal weer stralen van blijheid
heeft van haar leven nog steeds geen spijt
Ze heeft haar man al vroeg verloren
maar er zijn wel eerst 6 kinderen geboren
Alle 6 meiden, daar is ze zo trots op
ook haar kleinkinderen komen bij haar op de top
Mijn oma is de beste oma ooit
Dat verandert voor mij nooit!