de dagen die wij geteld hebben
de uren die we hebben doorgebracht
is allemaal niet voor niets geweest
die waren van tevoren al bedacht
de zon die voor ons geschenen heeft
de maan die ons reeds toelacht
hoe het begon in de laatste zomerweek
ik heb hier zolang op gewacht
de momenten met jou samen
koester ik met heel mijn gevoel
jij bent het belangrijkste in mijn leven
je weet wat ik bedoel
niemand heeft het recht van spreken
als men slechte dingen zegt
want wij blijven toch altijd samen
dat is waar ik altijd voor vecht
ookal is de liefde bij jou een keer over
dan blijf je in mijn hart bestaan
en zal ik je nooit vergeten
herinneringen die nooit vergaan