's Morgens deed ik mijn ogen open en werd verblind door haar blik
In de voormiddag zag ze me niet staan, ze verstopte zich achter de wolken
's Middags torende ze hoog boven me uit en zag ik haar heldere gezicht
In de namiddag werd ze roder toen ze me zag
's Avonds was ze verdwenen
En 's nachts is de zon er nooit...