jij bent als een orkaan,
hij verwoest de huizen, hij
vernielt je leven, hij dood de
mensen.
Maar jij, jij verwoest mijn lichaam
jij vernielt mijn hart zonder spijt
en zonder zorgen, jij doode mij
zodanig ik niemand wil, zodanig
ik niemand kon vertrouwen.
ja, een orkaan dat ben jij,
overal waar je heen ging,
werd alles vernield....