ik weet nog hoe we vroeger samen
zingend langs de sloot liepen
het was een mooie dag
de zon scheen
toch zijn er wolken voor gekomen
je verdween uit mijn leven
en na 13 jaar mag ik
zelf beslissen of je weer terug komt
ik weet het niet
komt de zon dan terug
of wordt het dan donkerder
dan voorheen?