Je bent zo speciaal
Zo geniaal
Zo perfect en knap
Altijd in voor een grap
Niks is jou te veel
Altijd heel rieel
Altijd lief en zorgzaam voor ieder
Nooit ben je een bespieder
Je bent een geweldige vriend en wil je nooit meer kwijt
Want als ik dat doe krijg ik zeker spijt