dichter bij jou
elke dag
een stukje verder
hand in hand
jij en ik
op weg naar onze toekomst
je vertrouwen
jouw liefde
ik zou niet zonder kunnen
elke dag
kom ik dichter bij jou
onze toekomst
ligt weer voor ons open
een onbeschreven blad
opnieuw beginnen
fouten die zijn gemaakt
weggeschreven
steeds weer
opnieuw
dichter bij jou
een onbeschreven blad
wordt langzaam
door ons beschreven