Ik lig hier alleen
Ik denk aan jou tot het pijn doet
Twee zoals jij zijn er geen
Maar het ontbreekt me aan moed
Zeggen hoeveel ik van je hou
Kan ik niet
Want het verliezen van jou
Is het einde van mijn levenslied
Dit dacht ik voor ik beter wist
Ik was enkel een speeltje voor jou
Je liefde was een smerige list
Je wist dat je me kwetsen zou
Wat scheelt er aan
Ik zou zo graag weten wat
Zodat we weten waar we staan
Mijn ziel, mijn hart
Dit alles heb jij gekregen
Liefde voor jou was enkel smart
Kom ik ooit nog een ander tegen?