Iedere keer als jij er was
Maakte ik me geen zorgen
Jij verwarmde me
Je zorgde ervoor dat ik gelukkig was
Jij kon me altijd doen lachen
Jij kende me bijna helemaal
Jij zag me zoals ik was
Jij kon me helemaal doorgronden
Jij hebt me gekend
In goede en slechte tijden
Je hebt me helemaal niet in de steek gelaten
Je bent er altijd voor me geweest
Je liet me uitspreken als ik iets te vertellen had
Je zag me graag zoals ik was
Je luisterde naar mij
Je had geen speciale aandacht nodig
Om te weten dat ik van je hield
Je maakte mijn dag perfect
Jij deed mij in tranen uitbarsten
Jij zorgde ervoor dat ik me goed voelde
Jij kon me altijd het beste troosten
Jij was mijn zielsverwant
Jij liet me weten dat jij van me hield
Jij gaf me een knuffel wanneer ik het nodig had
Jij hield me vast en liet me niet vallen
Jij trok me uit de put
En tilde me weer op naar de hemel toe
Met jou heb ik goeie tijden beleefd
Door jou kon ik de slechte doorstaan
Alleen door jou , ben ik geworden zoals ik ben
Een vlinder
Die zo hoog kan vliegen als ze maar wil
Ze weet dat ze steun achter haar heeft
Een helpende hand
Een liefdevolle zelfzekerheid
Jij , mijn vriend