Telkens als het geluk me toelacht
Telkens als het goed gaat
Dan komt die onzekerheid
Telkens als ik vastigheid heb
Telkens wanneer ik vertrouwens heb
Dan is het er weer
Hij heeft me pijn gedaan
Het duurde maar even
Hij had plezier
Ik pijn mijn hele leven
Telkens als het geluk me toelacht
Telkens als het goed gaat
Dan komt die onzekerheid
Telkens als ik vastigheid heb
Telkens wanneer ik vertrouwens heb
Dan is het er weer
Hij blijft me achtervolgens
zijn daden zijn stem
Zie hem weer voor me
Zit weer helemaal klem