Zodra deze dagen voorbij zijn
zal ik je laten zien dat
een roos nog kan bloeien
wanneer haar tijd
voorbij is gegaan
ik zal door laten schemeren
dat een doel er niet is
om te bereiken
maar om de weg erheen
ik ga je zien voordat
het al te laat is
om nog klok te kijken
ik moet je roepen!
alleen dan kan ik nog
zaaien, planten aan
wat nog komen zal
alleen dan kan ik mezelf
nog zien verschijnen.