Eva
Iemand met karakter,
Ze heeft al heel wat doorstaan,
Maar heeft geleerd verder te gaan,
Elk obstakel maakt haar harder.
Toch voelt zij het gemis,
Van mensen die ze moest laten,
Een hart vol met gaten,
Maakt van eva wie ze nu werkelijk is.
Voel je je alleen,
Zeg het dan tegen haar,
Zelfs als is er niemand om je heen,
Zij staat altijd voor je klaar.
Eva,
Na al het verdriet,
Zal je geluk wel verschijnen,
Lang zal die pijn niet duren,
Want eens zullen al je problemen verdwijnen.
Kijk af en toe eens opzij,
Want ver zal ik niet zijn,
Mij krijgen ze niet meer klein.
Je hebt een plekje diep in mij.
( Dit is voor Eva Ceuppens, iemand van men school.
Kheb me er al bangelijk met geamuseerd,
maar we hebben ook al woordwiselingen gehad.
Het is en blijft een vriendin,
of het wederzijds is, is en blijft de grote vraag... )